Κρίσι, 16

Leave a comment
Uncategorized

Νιου Τζέρσεϊ

Πάντοτε έτρεφα αισθήματα για το ίδιο φύλο. Περίπου δύο χρόνια πριν, κατάλαβα ότι ήμουν λεσβία. Φοβόμουν ένα σωρό πράγματα. Φοβόμουν ιδιαίτερα ότι η οικογένειά μου και οι φίλες μου θα το μάθαιναν και θα με απέρριπταν. Ήθελα να ταιριάξω τόσο πολύ με τους υπόλοιπους που έφτασα στο σημείο να βγαίνω ραντεβού με αγόρια. Προσπαθούσα να ευχαριστήσω τους πάντες εκτός από εμένα. Τότε αποφάσισα να σταματήσω να βασανίζω τον εαυτό μου και σταμάτησα να βγαίνω με αγόρια. Δεν έχω φανερωθεί ακόμα στις φίλες μου αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποιες από αυτές θα έχουν τις υποψίες τους.

Η οικογένειά μου το έμαθε την προηγούμενη χρονιά, όταν η μητέρα μου κατάλαβε ότι ο φίλος μου ήταν στην πραγματικότητα κορίτσι. Περνάει βάσανα αντιμετωπίζοντας αυτή την κατάσταση. Αρνείται ότι είμαι γκέι και πιστεύει ότι κάποιος με έπεισε να γίνω έτσι. Πιστεύει ότι είμαι πολύ νέα για να γνωρίζω. Είχε πολλές ελπίδες για μένα. Ήθελε να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Μου λέει ότι θα γίνω στρέιτ μόλις γνωρίσω τον κατάλληλο άντρα.

Είναι δύσκολο να συναντήσω άλλους γκέι εφήβους. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι είμαι η μοναδική. Γνωρίζω κάποιες ομάδες υποστήριξης, αλλά δεν θέλω να πάω μόνη μου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *